Tjolahopp

Idag så ska jag och några kanske köra lite bil på isen. Bara en snubbe kommer ner och plogar upp en bana så blir det ingen lugn stund alls! Wiho...


Jag kom och tänka på en sak igår. Att ibland behöver man nog en paus från allt. Stänga av telefon, inte hänga på internet, inte höra av sig till någon. Så ni som känner mig och läser det här. Bloggen kommer jag nog vara aktiv på, men tänker inte skriva någonstans hur jag mår eller så. Om ni vill veta så får ni höra av er. Och spec här tänker jag inte berätta hur jag mår direkt.


Hejhej, uppdaterar senare.








Chocolate Chip Cookies

Har bakat cookisar! Dom blev helt okej, pappa gillar dom mer än jag, så undra vem dom är till ;). Men han har tjatat så mycket så jag offrade mig. Snäll jag är :) Bakar kakor som jag inte tycker om... Hehe. Kan inte receptet i huvudet men det kommer väl igen om jag bakar fler! Några bilder blev det på som iaf, så titta noga och känn er frestade ;)




Lite för tätt blev det där...



2a plåten.



Allt, och jag ser nu att det inte ser ut att vara så gott... Ser mest ut som... Bajshögar? :S



Home sweet home.

Tjenare, nu är jag hemma igen :)

Tog som sagt en liten promenad med Kira. Och man märker att hon verkligen älskar snön! Jag fick några fina kort på henne och jag filmade lite. Kanske kan lägga in en film senare! Men jag blev riktigt nöjd med bilderna från idag faktiskt, för kolla hur ljusa och tydliga dom blev! Vissa blev ju suddiga men annars blev dom ju bra :)











Det var tydligen ett dike mellan vägen och en åker, inte lite djup snö det var där, både kira och jag fastnade lite ;)






Det var dem flesta bilderna, några till finns ju men dom är inte lika skarpa och bra :)


Hejsvejs!

Nu ska jag ut på en promenad med Kira, updaterar sen med bilder från promenaden! :)

Tjingeling!

God morgon världen!

Måste faktiskt säga att jag är på bättre humör än jag trodde att jag skulle vara, bara att jag är sjukt trött, men det hör väl till min vardag numera skulle jag tro :)


En sak som jag kom och tänka på var att tänk egentligen hur äckligt det är att skaka hand med någon och så ser man att dom har smutsiga naglar och alldeles oskötta händer. Tänk hur mycket bakterier det är på en hand och under nageln. Kanske bakterier till en magsjuka? Vad som helst ju. Nej usch.


Sen vill jag lägga in en text som jag har skrivit om fördomar mot amstaffer och pitbulls. Att folk tar för givet så lätt att ALLA Amstaffer och ptbulls är agressiva. Första stycket kommer från en person som bara allmänt frågade vad jag har för hund, sen resten skrev jag som svar, har egentligen hur mycket som helst att lägga till men det blev bara det där.


"Folk har Amstaffer och pitbulls bara för att dom tror att dom blir coolare med en sån. Bara fjollor som har sånna."


Ehm, jo jag tror ju verkligen att jag är så ball bara för att jag har en Amstaff... Hunden i sig är en underbar ras och lättlärd, men korkade... Också väldigt krävande. Och dom som har amstaff och pitbulls å tränar dom till kamphundar och cuttar av öron och svansar är inga djurvänner. Är det de hunden har önskat? Nej, hunden är hund för att få vara hund. Tycker personligen att det är väldigt vackert på en amstaff/pitbull när dom har kuperade öron. Men skulle aldrig göra så mot min egna hund. Det ända vi klipper på Kira är klorna. Ogillar starkt att det finns så många fördomar mot just dom här raserna. Men jag har själv respekt och går inte fram till en sån hund på stan. Inte över huvud taget. Var riktigt hundrädd förut, och amstaffen vi lånade, Akilles, hjälpte mig väldigt mycket bort från rädslan, men jag behåller respekten kvar.

Dålig uppfostran= Så blir rasen den du tror att den är, aggresiv.

Bra uppfostran= En bland världens finaste och snällaste hundar!

Blir så arg när folk bara tar för givet att ALLA "kamphundsraser" är kamphundar från början, dom blir vad man tränar dom till. Det blir alla raser!








Hemma igen.

Kom hem för en stund sen efter en fika med pappa och hans vän :) Har ni också otur när ni skrapar trisslotter? Jag har ALLTID otur. Pappa skrapade en och jag en. Tror ni inte att han vinner då eller? Och jag får inget, men jag får hans för att köpa en ny, så jag gör det, skrapar och skrapar... Ingenting -.- Hatar trisslotter... Kunde faktiskt ha vunnit en miljon!

Jag träffade min bror en snabbis också! Lite i smyg sådär! Fick en kram, han grattade och vi bestämde att vi skulle ses en gång till innan han åker uppåt i sverige...


Måste bara säga att jag hatar när man frågar en person om en tjänst, och får svaret nej jag kan inte för att jag måste vara hemma. Okej svarar men ju och accepterar det. Och sen när man är någonstans samma eftermiddag kväll så ser man den personen vara ute med massor av vänner. Det irriterar mig lite.

Och bara för att jag också hatar bildlösa inlägg (för att det ser så tråkigt ut) så ska jag leta efter någon passande bild!



Den va ju lite fin... Typ.

Snöö!

Bara under natten nu så har det kommit mängder med snö! Först gillade jag det inte alls men det är ändå ganska mysigt med fluffig snö på marken. Och jag kan ju säga att Kira älskar det. Jag var ute med henne tidigare och kastade pinne ut i djupa snön på en åker några gånger, det behöves för hon har ju så mycket energi! Jag tog inte med mig kameran så det får bli några bilder från igårkväll, eller om dom är tagna kvällen innan det... Nej igår va det :)







Kolla vad stor hon blivit sen sist! Får näästan plats;)



Skönare att ligga i nya korgen :)




Det var bilderna det... Vad händer här näst under dagen? Gå ut med Kira, fira mig på något sätt, hitta på något mer... Och... Något mer säkert :D

Ha en jätte bra dag, det ska jag också försöka fixa till :) ♥

Grattis till mig!

Idag blir jag 16 år, ett år äldre och får börja övningsköra! :D






Test

Jag kommer från: sverige
Jag heter: Johanna
När fyller du år? 28 Januari
Tycker du om någon just nu? Vet inte.
Om sex månader: Är det varm hoppas jag.
Jag samlar på: Nada
Gröna eller röda äppeln:
Gröna, men ibland båda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Rebecca.
Gillar du golf?: Njaa
Vilken tid gick du upp idag?:
Ca 12.
Har du sovit i din egna säng inatt?: Ja.

Har du sovit ensam inatt?
: Ja
Har du strumpor på dig nu?:
Ja
Hur svarar du i telefon?
: Beror på vem det är som ringer :)
Vad ska du göra ikväll?: Sitta här vid datorn och sen sova!
Vad ska du göra imorgon?:
Vara hemma med kira!
Var vill du bo när du blir stor?
:
Skåne, eller ngt varmt land :D
Är det okej att gråta?: Absolut!

När grät du senast?
: Inatt.
Vilken årstid tycker du bäst om?: Sommar!
Laddar du ner musik och film från internet?: Heh, kan hända!
Skulle du göra om du vann en miljon?
: Massor! Bjuda pappa på en slapp semester, köpa aldeles för mkt, betala körkortet, köpa bil, och massa mer! :D
Bär du glasögon eller linser?
: Linser.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?: Nej :)
Har du piercing?
: Ja, i båda öronen.
Har du tatuering?
: Nej
Vill du gifta dig?
: Kanske
Vill du ha barn?:
Kanske


RSS 2.0