Sovdax!

Nu ska jag springa och duscha, sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova lite tidigare idag, för imorgon ska jag till mig gamla skola och kolla på knattarnas melodifestival. Kameran hänger med :) Dit ska jag gå med Erica, så vi ska mötas vid den skolan vid ca 8 i morgon bitti, så jag måste upp tidigt :) Åh så kul och träffa alla gamla lärare igen... Saknar faktiskt den skolan lite ;)


Sen efter det så ska väl jag och Erica hänga med pappa, min bror och hans tjej till stockholm för att kolla några grejer, så stannar väl jag och Erica kvar där och träffar hennes kille och glider runt lite. Sen åker jag hem till Erica och slaggar där, och på fredag åker jag hem igen, sen till mamma och på lördag ska jag till dalarna och hälsa på bror min, saknar han ♥

Som ni ser har jag mycket att göra så jag kommer inte hinna blogga så mycket, så vi hörs i morgon kväll tror jag :)

Puss♥


 

Saknaden är så stor hjärtat, önskar att du va här och kunde göra allt bra igen...


Promenix!

Nu ska jag ut och gå :)

Med lilla kira, så jag kommer tillbaka om ett tag, skönt att komma ut och gå bort massa fett som jag har lagrat på mig! Pfft, vilket fett?!?!?!?

GRR

Varför kan inte jag ladda upp bilder här?!?!?!?

Skumt...

fick i mig ett glas cola nyss och en korv... Men det va knappt. Vad kan det vara...?

Värmen♥

Jag har vart utomlands på semester 1 gång i hela mitt liv. Och det var helt okej varmt där, och bättre än vad jag hade förväntat mig, så nu har jag lite längtan till något varmt land någonstans där man bara kan slappa. När jag va utomlands åkte ju mamma och jag på ridsemester till Gex i Frankrike. Ur mysigt ställe och vi bodde hos mammas kompis i 5 dagar. Vi åkte runt i lilla staden, och även utanför en bit. Vi passade på att åka över gränsen, till shweitz om det stavas så ;) , och shoppade och sådär. De senare dagarna så red vi ut på några hästar från ett stall i närheten i ca 2-3 timmar tror jag det va. Upp i bergen och genom mysiga byar och olika bostads områden. Saknar det såå mycket...



Hej då arlanda!



Lite folk från början... Men sen..



Började fyverkerier, och då...



Kom det hundratals folk och trängdes, en tjej fick klaostufobi (stavning?) och föll ihop, Alan, Annelies och jag tappade bort mamma och Ellen men vi hittade varandra sen... :)



Ridturen..



Finns så mycket mer och visa, men jag orkar inte mer nu :)

Vad är problemet?

Jag är hungrig, jag vill äta, inget negativt så, jag gör mat och sätter mig met tallriken full av GOD mat. Tar en tugga och ska sväjla, men jag får pressa ner det, vänta lite till rätt tillfälle där jag inte får en kväljning och svälja fort. Efter ett tag börjar jag må illa och kan inte få ner en bit till, är mätt men samtidigt jätte hungrig. och jag har aldrig i mitt liv spytt upp något med mening. Har bara vart magsjuk och spytt. Jag vill äta, vad är fel? :( Hatar det här...

Min hund...

va himla söt när hon var liten. Kan sitta och kolla igenom bilder från förr på henne om och om igen. Vill ha den tiden tillbaka lite när hon va så liten så hon nästan fick plats i fickan :)






Hon får inte plats i den där bädden längre ;)


29 mars

Jag orkade såklart inte skolan... FAN att jag inte gick ner inatt och plockade upp Kira så hon kunde va hemma... Så himla tråkigt hemma helt ensam. Poor me...




Nu ska jag hitta på någon frukost, får se vad det blir.

Bra eller dåligt?

Hiss/diss på klippet? ;)




Dagens för igår.

Dagens låt: Facit- Sagoland
Dagens frisyr:
Utsläpp kråkbo
Dagens smink: Liiite från igår faktiskt :O
Dagens klädsel: Mjukisar och en stor tröja
Dagens roligaste händelse: Något på tv
Dagens planer: Hade inga planer
Dagens vill ha: Tänker jag hålla för mig själv ;)
Dagens saknad: Akilles♥
Dagens drog: Musiken
Dagens tråkigaste: Vädret på ett sätt
Dagens finaste: Kira!
Dagens måste: Gå ut me kira
Dagens dricka: Cola, usch
Dagens köp: Inget
Dagens mat : Frukost
Dagens mående: Bra men ändå inte.
Dagens skratt: Säkert något Erica kokade ihop!
Dagens tanke: Vad ska jag göra?
Dagens irritationsobjekt: Pappa och mig själv.
Dagens smycke: Bara i öronen, och där har jag en knapp i vardera öra.
Dagens just nu: Leta efter en film
Dagens önskan: Privat!
Dagens längtan: Torsdag och lördag!


Jag orkar inte...

Det är ca 2 timmar tills jag ska gå upp och sen dra till skolan, men jag kan inte sova, så jag får sitta här, gå och ta en dusch om ett tag, smälla i mig en huvudvärks tablett och sen fixa mig till skolan. Jag tror jag vet varför jag inte kan sova, och lag lovar er, det finns faktiskt inte ett skit jag kan göra åt saken, LITE JOBBIGT?!


Jaa men nu ska jag leta upp ngn film på datan som jag ska pressa, sen får jag fundera ut kläder osv.


Måste bara säga att jag ska för första gången i mitt liv åka långt hemifrån inom sverige, och det blir till dalarna för att hälsa på min bror. Jag längtar!


Puss och god morgon!





Krokiga fingrar, HEJ!

Happyface!

Rätt glad jag är, jag har vart med erica sen i fredags, och vi åkte in till stockholm då och träffade Ericas kille och en annan, sen kom Becca efter ett tag :)

Efter det så åkte jag och Erica hem till henne och sov där, sen skulle vi åka jääätte tidigt hem till mig och passa Kira, men störd som jag är kollade jag fel, jag kollade inte på en lördag utan veckodag, så bussen gick mycket senare... Men hem kom vi iaf och sen har vi bara tagit det lugnt här och sådär :) nu ska erica till bussen! Hörs :)




Tjenaretjenare!




Trötter

Idag är jag ju inte världens piggaste.

Åkte ju till norrtälje för möte, sen gick jag vidare mot stan, väntade på svar från Linni, men inget svar där. Så jag gick till djuraffären med kira för att få stå i lite värme, sen kom pappa så åkte vi och åt :)  Nyttiga vi e!

Imorgon så ska jag och Erica in till sthlm med hennes kille och vi ska käka ute :) eller ja.. Vi får se om vi hinner  :)


Natti på er.





Uppehåll

Jag har bara inte haft tid och ork till bloggen på ett bra tag. Men vi får se hur det går med den nu...

Jag är iaf väääldigt förkyld, men måste i vilket fall som helst pallra mig in till norrtälje för möte, sen hoppas jag på att möta upp linni så hon får ta kira medans jag ska sola. Får väl höra av mig sen!

Puuusspuss




(oredigerade bilder!)





Som att sväva på moln.



18/3-10♥




Hänt ganska mycket fint på sista tiden :) Nu känns det ganska bra!

Pepp!

Pratat lite om att flytta. Vill flytta långt åt helvete här ifrån. Typ till skåne, eller utomlands. Chansen till det finns ju. får bara hoppas på att det kommer hända...





Dagens låt/ar

Medina - Sagoland


 

Medina - Förbjuden Frukt

 

 

 

Gary Jules - Mad World

 

 

 

 


Nytt och gammalt.

Nya händelser: Ja det är äckligt! Men känner mig ganska duktig:) Jag hatar när folk spyr! När hundar gör det också. Och imorse vaknade jag av att Kira kväljde, ska sköts upp ur sängen greppade tag i en påse, vände upp och ner på den så grejerna i skulle ramla ut, sen tröck jag ner hennes huvud i den, så blev det inget på golvet :D Känns bra att inte behöva torka något, det är ju ännu värre!

Nog pratat om äckligheter hoppas jag. Eftersom jag är lite insnöad, så har jag absolut inte gjort mycket idag. Gick ner, släppte ut Kira, diskade rent hennes mat och vatten skålar, la hennes mat i blöt, släppte in Kira igen, åt frukost, gav kira maten, hon åt inte, gav henne ögondroppar och smörjde in hakan (ja hon har en anledning till att få det), sen har jag absolut inte gjort mer, bara suttit här och degat.



Bjuder på en gammal bild på Kira!






Nu har mörkret fallit över oss igen.

Kvällen är kommen och nu sitter jag här som alltid och bara kollar runt på nätet. Har inte så mycket och göra ju :) Men jag ska försöka hitta på ngt... Vet bara inte vad...






Saknaden väller över när jag drömmer om dig




 

 

 

 

 


Allmänt...

...glad idag. Jovisst finns det en anledning, men tänker inte avslöja vad det är ;)





RSS 2.0