Inget nytt.

Har faktiskt inte så mycket att skriva om ikväll. Har inte hänt så himla mycket...
Men jag hade det trevligt hos Erica iaf ;), tack för det sötnos<3


Nu ska jag bara ta det lugnt och bli tröttare så jag kan sova snart!

Planer för imorgon har jag allt! Ska in till norrtälje igen med Kira, och träffa en kompis, och kanske en till... Hmm... Vart inte så mycket ändå, aja! Natti på er sötnosar som läser bloggen!♥



Ny dag, nya planer!

Nu måste jag skynda mig lite. Ska till Erica idag, försöker ringa henne men gissa vad? Hon sover verkar det som. Och hon är ju inte lättväckt precis... Jäkla unge! Hon ska ha stryk ;)

Men jag ska hinna med att duscha, äte något om det finns något, fixa håret, skippa sminket, puss på Kira massa massa, bestämma kläder, packa och lite till typ, pååå... 2tim och en kvart!


TJOLAHOPP! Hörs sen :)


Tjockt trött!

Försvo mig idag till skolan, skulle upp halv 6 och duscha, men vaknade kvart över 7 när bussen går... Heh. Ovanligt!

Orkar faktiskt inte skriva så mycket om dagen... För det har vart ett jäkla flängande hit och dit! Vart i norrtälje fram och tillbaka sen hem igen. Och kira var med hela tiden :)

Men jag har ont i huvudet så kanske ska lägga mig lite tidigare idag, och sen dra till Erica imorgon! Så kan jag bli attackerad av hennes basilusker från hennes förskylning! Ohno...



Aja, PUSS!






Usch på bilden, ser ut som en ailien... Men jag testade att bara sminka
på övre delen av ögonen idag :) Kändes faktiskt
bättre av någon konstig anledning...

Tankeställare?

Jag som inte brukar bry mig om sånt här och hålla mig till mina egna åsikter tog faktiskt åt mig lite av det här. Jag började undra och blir mer och mer osäker på om det stämmer eller inte. Vad tror ni?
Höj ljudet på båda!


 

 

 

Han har en mask på sig för att vara anonym...


Huvudvärk

Har jätte ont i huvudet! Så jag ska gå och sova så fort som möjligt.


Dagen har vart sådär. Möttes inte av den där glada, söta och spralliga becca i skolan idag, så jag var rätt nere, Tänk så mycket det gör, att få en kram på morgonen som verkligen är menat till just en själv. Det gör mig på så bra humör. Men idag blev det inte så...

Efter skolan så drog jag till norrtälje och träffade Erica! Vi skulle gå och sola för första gången, men så blev det inte. Vi träffade folk på station och gjorde det vi var bäst på!

Sen gick vi ner på stan på HM. Skulle handla men kom inte med någonting hem. Dom bygger om så det ser så tråkigt ut där och är så rörigt. Inte så kul att gå där då. Visst finns det andra butiker med hade inte så stor lust att gå runt just då.

Efter det gick vi äntligen och solade! Det var riktigt najs bara det att ett funkade inte som jag testade, och det andra funkade först när Erica testade, skillad jag kände mig ;). Men det syntes ganska väl att jag solat ändå :)




I just wanna be myself.

Du kommer aldrig kunna styra över mig.



Dagen.se

Konstig dag. As glad till en början, i skolan och sådär. Kom till norrtälje, träffade en kompis, gick och fikade med rebecca, skulle träffa kompis igen, men nej, ingen kompis :) så jag åkte hem, och möttes av en OTROLIG underbar och söt hund, som ni säkert vet vem ;)

Efter grejen i norrtälje är jag inte direkt på toppen humör, men men. Det får gå. Tröstshoppade lite innan med söta Becca, så det blev en paket tights, ett par ringar och ett halsband :) Härligt!

Slänger in en nytagen bild.




Armbanden har jag köpt för några veckor sen.


Här va det segt...

Vaknade nyss... Missade ett möte men sov gott iaf :)

Idag blir det ganska slappt. Ska bara ta det lugnt och mysa med kira i massor :)




Hörs sen!♥



Min hemliga dryck!

Nu är det ju så att min hemliga dryck är inte så hemlig lägre... ;)

Så nu ska jag avslöja lite till! :D

Det är så enkelt som Varma Koppen med smak av Jordgubb och Vanilj, och sen lite ovispad grädde i! :D Smaskens!! Och otroligt onyttigt. :)

Topp humör!

Nu mår jag riktigt riktigt bra faktiskt! :D


Väldigt konstigt för jag började skolan idag... Men det var väl allt folk som gjorde gott antar jag! Och Fannys fina cupcake som jag fick :)




Och sen slutade jag ju tidigare än alla andra :) (skadeglädje!)
Sen träffade jag min uuuberfina vän Becca! Tror jag aldrig har saknat henne så mycket som jag har gjort nu till idag! Hon är så himla söt och rolig! <3




Och snart kommer min sötaste hund hem! :) Hon har varit med pappa hela dagen i lastbilen!

Och på allt det här positiva så pumpar jag den här dunkadunka låten! :D Den gör en ganska glad faktiskt!


 

 

 


Trötter nr1

Hejsvejs!

Är så jääkla trött! Satt med pappa hos tatueraren i 5 timmar idag... Men det blev aaaas najs!


Innan det var vi på möte på skolan, och nu ska jag börja igen. Varannan dag, från morgon till kl 1. Undra hur det kommer gå i den skit skolan jag går i, om man får säga så. Såklart man får! Jag gillar inte skolan för fem öre!

Nu är jag så dö trött, så jag tänkte sova nu. Natti! :)







Har ni ätit några semlor idag förresten? Det har jag, det första på hela året, och den godaste jag någonsin har ätit! MUMS!





Hemma nu.

Äntligen har jag kommit in i värmen igen! Kira tyckte också att det var skönt ;)
SVINKALLT är det!


Och äntligen så träffade jag min polare Linni, har saknat dig så himla mycket, och det var verkligen värt det! Träffade och såg massor av andra folk som jag känner också. Det va lite kul :) Men min morgon var inte lika kul, bussen var 30 min försenad, och eftersom jag gick lite tidigare till bussen ifall att, så fick jag stå i ca 50 min och vänta. Och vad har bussschauffören att skylle på? Jo, att en tant bjöd på kaffe och tårta. Så himla respektlöst!





Ut och åka!

Nu, eller rättare sagt snart, ska Kira och jag ta bussen till norrtälje, för att möta en god vän, ta en fika och snacka av mig lite :) Känns som om det var hundra år sedan jag träffade henne, men det var senast i höstas tror jag :O Men kul ska det bli!

Så jag tror att jag uppdaterar senare hur det gick och sådär :)

Ha en bra och lika solig och fin dag som jag har ;)



Hemma igen!

Hejhej! Nu är jag hemma igen ;)

Sov ju hos min polare, och det behövdes verkligen! Vad jätte kul :) Jag köpte lite godis, så kollade vi på melodifestivalen, och han som sjöng manboy var ju bara för söt! Tur att han kom vidare ;) Sen kollade vi på film, satt vid datorn och gick ut lite i norrtälje.

Innan jag åkte till henne så vad jag i Åkersberga med pappa, och köpte en urmysig halsduk där, handgjord och med ett fräsigt märke på ;) Älskar den!





Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag!♥

Lång tid sen sist!

Oj vad konstigt det kändes att inte blogga på så länge, faktiskt :) Man vänjer sig ganska fort märker jag.
Just nu är jag hos en kompis, kom hit igår kväll och ska sova här som ni säkert förstår! Och jag är jätte trött, su jag ska stänga ner nu, men ha det så bra, så upptaderar jag mer när jag kommer hem :)




Puss♥

 

 

 

 


Tider som är förbi.



Jag, ca 12 år gammal på min första helt egna häst.



År 05-06, 11-12 år, en tävling på ridskolan som jag var med på med hästen Lukas.



Minns inte exakt när, men den dagen var den sista tillsammans med min foder ponny Mr. Balder. En russhingst på 19 år då.



Julavslutning i 6an, jag och min bror där...



Några bilder som jag hittade på min bilddagbok som jag har haft i några år nu! :)

Bara slappt.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Jo, jag gör det mest hela tiden ;)
Men ikväll har min far vart på bra humör ovanligt nog, så då har det varit extra lugnt! Så jag har tricktränat Kira, tagit en lång dusch, lagat mat och kollat på tv för första gången på... 2 eller 3 veckor :o. Det märks att jag är en datanörd ;) haha...
Och nu ska jag fortsätta kvällen här vid datorn, kanske hitta en film att kolla på och göra en kopp av min hemliga dryck! Så gott...! Och samtidigt som jag springer upp och ner och hit och dit har jag en väldigt fin låt på play som min finfina vän Linni har gjort.


"Jag offrar allt för dig, du jag älskar dig."


 

 

 

 

Ha en bra kväll!


Tankar och mer tankar.

Det är så skönt att ibland bara sitta och tänka och kolla igenom gamla bilder! Men nu har jag otur att jag inte ville bli fotat när jag var liten och så, jag ångrar det jätte mycket för man vill ju alltid ha minnen med sig :) Men för mig funkar det ganska bra att sätta på en fin låt, och kolla igenom som bilderna jag har för att minnas många gamla saker. Så nu spelas den här fina låten.












Försenat klipp.


Sova...

Nu vill jag bara lägga mig i sängen under mitt mysiga fluffiga duntäcke! MEN nej.. Såklart går inte det, så jag får leta efter en film att kolla på :)


Hejsvejs!



Vart tog fantasin vägen?

Har ingen bra rubrikfantasi nu för tiden käns det som, aja!

Nu är mötet avklarat.
Ska försöka ta mig i kragen och äta något, sen gå till affären med Kira, och handla lite :). Ska försöka ta lite nya kort då också, men slänger upp några från i söndags när jag var ute med Kira en snabbis i snön! ;)


















Mer sol!

Nu är det så att det är såpass fint väder så jag ska inte sitta här så mycket, utan vara ute med Kira lite :) Ta lite kort och sådär kanske.


Och snart blir det möte med en snubbe här hos mig. Så jag måste kila! Tjohej!





Så kan det gå.

Ibland är ju allt bara skit. Underbart är inte mitt ord längre.




Sorry that I'm not an angel...





Akilles♥



Jag saknar dig allt för mycket. 4/11-09, dagen då du försvann. Jag älskar dig gubben. Jag hatar att drömma om dig, även fast det är så verkliga drömmar som om jag träffade dig igen. Jag vill inte... Det här är en dag som kommer gå åt helvete, för jag kommer bara tänka på dig, och allt vi var med om tillsammans. Förtsa gången jag träffade dig, då var jag rädd för dig, inte bara dig, utan för alla hundar. Och just för att du var så stor och livlig så gick jag undan och var rädd för att du skulle springa omkull mig varje gång du kom emot mig eller något. Jag kommer ihåg dagen så väl...

Pappa hade pratat om dig innan hur fin du var och att du var något alldeles speciellt. Han var så entusiastisk mot att få visa dig för mig. Så han ringde Ronja och frågade om vi kunde låna hem dig. Då var Fanny hos oss också. Hon hade träffat dig innan. Och vi fick låna dig, så vi åkte till Ronja och och vi ställde oss i dörren alla tre. Och du skällde och var helt galen! Sprang ut ur dörren och sprang in och hoppade och var helt galet glad. Och vi pratade lite med Ronja, sen så åkte vi hemåt. Du var tyst och stille i bilen tills vi kom ner på våran grusväg, så kände du igen dig så då blev du helt galen igen, gnällde och snurrade runt och ville ut. Jag lärde känna dig mer och mer, och tillslut tyckte jag också att du var underbar och jag var inte rädd för dig längre...

Och nu tänker jag bara på att jag fick aldrig ge dig en chans så du slapp försvinna, du var ju så ung... Du var värd mer. Du var värd allt! Ingenting kan ersätta dig, någonsin! Inte ens Kira, även fast jag tycker att hon är den finaste som lever nu, du är alltid ettan, hon kommer alltid vara tvåan, efter dig. Du är först!

Jag kommer ihåg hur lycklig du blev när Amanda och jag kom åkande på moppen igenom centrum i Hallstavik. Du stog där fastbunden och vi åkte förbi, när jag såg att det var du vände jag direkt och åkte tillbaka till dig. Jag såg lyckan i dina ögon. Dina fina ögon... Jag vill kolla in i dom igen, snälla, bara en gång till? Fan... Jag älskar dig, det gör jag verkligen. Jag skiter i folk som tycker att jag är löjlig. "Det var bara en hund", nej. för mig var det så mycket mer. Min bästa vän, min andra halva, min lycka, hnan gav mig så mycket mer, ingen kommer någonsin förstå hur mycket.

Kom tillbaka... :'/






Sol och snö!

Nu lyser solen! Härligt. Och jag tror nog att ordet underbart är mitt ord just nu. Det är underbart, jag är glad, även fast det händer tråkiga saker och så, jag blir inte jätte depp så fort det händer något. Ganska skönt faktiskt! Har nog inte känt så på många år!

Planer för idag har jag inga ännu. Tar dagen som den kommer helt enkelt.




RSS 2.0