Sommar!

Nu är sommaren äntligen här! Men jag har fortfarande inte tagit årets första dopp än :O Måste ordnas alltså!
Full rulle nu för tiden med att övningsköra, kör typ 1 gång i veckan på körskolan för mc, och sen kör jag bil med pappa nästan varje dag. Mycket mycket! Men så kul:) Snart tar jag mc kort!
Och jag har verkligen bloggtorka, skulle hjälpa om ni ställde några enkla frågor. Några st bara. Annars lägger jag nog ner helt..

Somrig goodiebag!



Jag är med i utlottningen av en somrig goodiebag, och den delas ut av Lindas sminkblogg från veckorevyn!

Länk: http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/


Så nu är jag såhär glad och hoppas på det bästa! :D


Videoklipp!

 

hahahaha....


Soligt värre!

Solen skiner och jag börjar bli sjuk... FAN!




Hur orkar ni?!

Palla att typ alla mina läsare är kvar även fast jag inte har uppdaterat på hundra år! Känns som det iaf, men tack ska ni ha!♥


Från och med igår hatar jag glassbilar :( För det första. När jag gick upp från bryggan till huset, eller rättare sagt sprang så stod glassbilen utanför huset. Och precis när jag kommer där så åker den!!! Inte för att jag skulle ha någe glass, men iaf... Och sen ett par timmar senare aå skulle jag till hallstavik, så när jag sitter och dundrar fram på min lilla söta moppe i 60 kanske? Så kommer glassbilen ut framför mig en bit bort. Men jag tänkte inte mer på det men va lite sur på den för händelsen innan... Och jag kommer upp bakom glassbilen i jämn fin, inte allt för laglig fart och och håller mig en bra bir bakom. Då börjar den bromsa ganska hårt och nästan stannar, eller... Den stannar. Och jag hinner precis sätta ner fötterna eftersom jag var tvungen och stanna. Då börjar han köra igen. Och han ligger mitt i vägen typ hela tiden.  Sen efter en liten bit bara gör han samma sak igen, och ställer sig mitt i vägen, ca en meter från högerkanten. Så jag blir så jäävla lack, åker om på insidan, slänger upp långfingret på hans ruta, skriker lite och åker där ifrån. Sen såg inte jag han nått mer :)


Kvällen igår va spårad... Jag drack inte en ända droppe, jag körde ju! Även fast alla kom fram med båda ett och annat och ville bjuda. Men nej! Jag skulle inte ha! Och inte är det så ovanligt heller att ALLA ska fråga om dom får köra, för att dom är så mycket bättre och lalala och dom kan minsan skjutsa fler på en gång än vad jag kan. OCH jääävla fyllo, du får inte ena åka med bakom. Amatörer :) jag e så duktig...

Sen vid halv 11 eller något kom jag hem, för ett par timmar sen alltså.  Jag behöver sooova! Så bye bye bitches! Får se om vi hörs sen.

Puuuss♥


RSS 2.0