Att människor kan beröra en så mycket...

Precis som rubriken lyder. Hatar att dom som är en nära, som man litar på mest av allt, kan vändas om helt och svika en och bryta sina löften. Usch på dom. Dom är inte så mycket värda för mig efter en sån sak.


Och den tönten som är här borta kan ju bara dra åt helvete. Folk som inte kan vara ärliga och säga som det är behöver jag inte. Jag tänker inte riskera att få HIV bara för att du inte är ärlig. Fan ta dig hååårt i röven jävla idiot!!!!!


Snart kommer jag avslöja hemligheten också! :D Hääärligt!


Idag så skiner solen och jag borda vara glad men det blev en dålig start på dagen. Fan. Och ett nytt lager med snö har fallit ner och det gör inte något bättre direkt. Jag tror att jag kanske åker till stallet och ger mig ut på en ridtur. Men vill inte vara för irriterad då, för ingenting kommer funka.





Min ängel som gör allting så mycket bättre! ♥

Ballt!

Det häftigaste jag gjort på länge är att ha kännt på en bebismage! Massa coolt med liv inuti en. När det sparkas så blir man bara sååå himla glad!
Ska till skolan idag... Men vänta! måste på toa.....


30 min senare...


Så :) har lång skoldag idag, och efter skolan är det planerat att jag ska träffa Jimmy å fika. Hoppas det blir av den här gången då :) Sen ska jag hem till min älskade Kira och gosa med henne.


Har ni någonsin kännt den där känslan att helt plötsligt känner man själv att man börjar tänka på ett annat och bättre sätt och bara blir mer mogen. Att man liksom vaknar och förstår vilka dumma val man gjort. Det har jag. En häftig känsla och det är en sak som verkligen har fört mig närmre min mamma. Inget är som förut nu och nu känns det som om jag verkligen har en trygg själ hos mig som förtår och stöttar vad som än händer!


Nu måste jag skynda in i duschen, puss på er!

Ett par veckor kvar bara!

Då kommer en hemlighet ut ;) ojoj så spännande!



Hot'n cold!

Fryser som ett as! Mår inte bra just nu, ska tänka lite på vad som ska hända här näst, så gonatt på er!



Hoppas!

Jag hoppas verkligen att allt går som det ska...!


Och alla rykten kan dom ju trycka upp i röven!


Gonatt.




Det som än gång brunnit glöder än!

Mitt intresse för hästar har varit starkt en gång i tiden! Riktigt starkt! Intresset finns kvar med orken tog slut ett tag, men det har börjat krypa fram nu igen! Pershan var underbar idag! Trodde att jag skulle dö först och undrade vad jag hade gett mig in på när jag stod och kollade på honom i hagen. För han drog igång hela gänget i hagen på världens race i hagen! Men men, det gick hur bra som helst iaf! Han kämpade sig igenom ca 1 m snö över en kilometerlång åker! Han va så taggad så han började trava massa flera gånger och sen på hemvägen så va det som att han sa till mig "Nu ska vi galoppera matte, och du har INGET att säga till om!". Så han började galoppera på stället och ökade smått hela tiden, men jag stoppade honom iaf för han har ingen kondis och det var is över heeela vägen. Men den hästen har ett humör som heter duga! Och så fort jag hoppade av när vi var hemma igen så blev han snäll som ett litet lamm... Underbara häst! Nu ska vi se om det går att ladda upp bilder, annars blir jag sur!


Och nu blev jag sur för det går inte... Jaja, ni som känner mig kan kolla på facebook!


Äntligen!

Efter såå lång tid ska jag äntligen sitta upp på hästryggen igen! Har längtat som en jude! Ska böka med mig kameran och hoppas på att få lite fina bilder :)

Sov ungefär 10 idag och åt frukost med mamma som jag inte har gjort på hundra år typ. Trevligt trevligt! Och då lyssnade vi samtidigt på radio där det var en liten kille i 5års ålderna som pratade om att han skulle få ett syskon.

"Det handlar också om att bebisen är som vi vatten i magen som försvinner när bebisen ska ut, så man kan kalla dom för fiskar!"
Gulligt!

ag har hunnir städa lite och undertiden kom jag på att klor, det luktar riktigt gott! Knas jag är i know, jag måste ha blivit hög på klordoften i rengöringmedlet jag använde tror jag för nu blev det ett väldigt flummigt inlägg ;)

Jajaa, jag ska fixa lite och sen ska jag iväg å rida! Hoppas att hjälmen passar eftersom jag har dreads nu... Ohshit!

Byyye :D



Fredagsmys.

Har gett mig lite egentid nu när mamma har gått och lagt sig. Har testat mitt nya nagel lack jag köpte idag. Köpte fel typ, jag valde den som är för nailart så den har extremt smal pensel så det var väldigt pilligt och svårt att fylla hela nageln, men det gick :) få se hur det ser ut när jag är helt färdig!
Just nu är det South Park på tvn, inte det bästa direkt men men! Knaprar vidare på mitt godis jag och ser om det finns något annat roligt att hitta på, börjar bli trött så snart hoppas jag nog ner i sängen.
Imorgon hoppas jag att Erica kommer! Men bara om hon mår bättre, saknar henne ju! Sen ska jag nog över till min brors barn Leo imorgon. Har ju bara träffat honom 1 gång hittils och han är ju bara ett par månader gammal.

Hejsvejs å gonatt!♥




skulle lagt upp en bild men det strular som vanligt!



Tror gör man ju för mycket!

Inget blir som man planerat. INGET blev det idag, förutom min plan att träffa Erica, det gjorde jag :) Men ja träffade inte pappa, och inte träffade jag Åsa heller! Jag övargav min lilla Kira till Jacqueline ett par timmar så jag fick leka med Rebecca ifred. Vi hade jätte mysigt och Sanna kom dit efter ett tag också.
Sen gjorde mamma det föräldrar är bäst på! Att förstöra stämningen. Dax att bli hämtad av henne så det var bara å skynda dit där vi skulle mötas och åka å hämta Kira. Sen for vi iväg till Hallstavik i hopp om att få hämta grejer. Men nej, självklart fick vi inget! Så då var det bara å vända och åka hem. Men vi tröstade oss med massa tacos framför Ice Age 2 och nu knaprar jag på massa godis och mamma på sina nötter :)

Grrr, ni får ursäkta mig men just nu är jag vääldigt lättretlig och mitt humör går upp och ner väldigt fort!



HAPPY!!

Jag ska få träffa min pappa idaaag! :D Hoppas på det iaf! Sen ska jag få träffa Åsa som jag inte har träffat på flera år, och hennes lilla bebis Elvis ;) Och efter det ska jag kaanske träffa Erica! Såå peppad jag är :)

En sak bland det bästa jag vet är att höra min pappas glada röst på morgonen! Har inte träffat han på... Mååånader!



Stress med stort S.

Det är så galet att jag ska bli stressad så fort jag planerar att göra något.
Så jag bestämde imorse när jag vaknade att jag skulle åka till norrtälje så jag inte skulle hinna bli så stressad. Så jag tog med mig hunden och for iväg. Mötte upp Leexiie, hennes pojkvän och hennes hund Amy på stationen. Sen  så mötte vi Elin, så gick vi allihopa till fiket Tösses. Elin drog och tatuera sig sen gick vi andra till stationen igen och så va jag cool och hängde där ett par timmar tills sega Erica kom. Men man hade ju otroligt kul sällskap undertiden av Jimmy och Johan. Efrter att erica kom så va det bara å ta bussen hemåt. Gick förbi R på vägen hem och snacka lite skit sen åkte jag hela vägen hem.
Hoppas på att få mina grejer imorgon från hallstavik så jag kan lägga allt drama åt sidan. Orkar inte hålla på med det här tjaffset längre. DET FINNS INGET Å LÖSA!


fuck u nu ska jag mysa med min underbara hund som är helt slut!♥



Bäsatavän Erica i tele som pratar om skabb!


RSS 2.0