A new day is comin'

Tjoooobreee o god morgon!
Pappa och Carina var nyss här och lämnade massa möbler till mig :) Så jaa.. Det är absolut inte lika tomt längre! Så jag fick massa stolar, bord och lite annat. Det som ska hit sen är tv, dvd osv osv ;) Härliga liv!

Ska dra mig  över till grannen, dvs Jenny med lilla Leo (brorsbarnet).

Sen ville Zandra och Leexiie komma över och besöka mig, men innan det ska jag hinna till hallsta på barnkalas och sen ska mamma komma över med julklappar osv... HUR SKA JAG HINNA?! Orka stressa liksom! :) Men alltid trevligt med besök, så jag får väl åka till kompisens barn imorgon eller något.. Hur jobbigt är det inte o planera saker när man inte kan säga nej? ;)

Känner mig inte riktigt så fit for fight för att skriva ett azum inlägg. Men du Erica, du blir väl nöjd iaf? ;) Min lilla hemliga lover!♥

I'm done for today!

Hemma igen efter pappas och min bilutflykt!

Jag fick köra lite också, men det var först vid huddinge. Vi skulle hämta någon bromsgrej till en bil, men på hemvägen körde jag genom sthlm och till norrtälje till statoil där så vi hyrde ett släp så vi kan flytta alla stora saker till mitt place från pappas hus. Så nu sitter jag här och väntar på svar ifrån pappa om han kommer ikväll med alla saker! Spännande! ;)
Om han inte kommer ikväll blir det full rulla imorgon iaf!

Och jag vet inte vad jag ska köpa för julklappar. Och vem jag ska köpa till, är ju med pappa i år och vi kommer fira jul i stan hos hans tjejs som med familj och hennes dotter plus andra son. Och vi ska inte köpa till dom som inte hör till familjen, men vafan... Min pappa kommer inte köpa något till mig, bergis inte mina bröder heller! Kul jul...

God morgon!

Sitter här i väntan på pappa :) Vi ska in till stan och göra något, kommer inte ihåg vad det var. Men till Huddinge ska vi iaf!
Hittils idag har jag hunnit äta frukost, städat lite och plockat undan lite.
Igår hann jag med mycket! Jag vek alla mina kläder jag har här (och det är mycket) och la in i garderoben, och fixade massa andra småsaker! Och sen kommer jag få mer möbler på onsdag och mamma gick med på att jag skulle få min garderob som är där, den är ju så jeevla bra! ;)

Och för första gången på hur länge som helst så la jag mig i sängen med ett leende, och somnade med ett också! ;) Känns såååå bra!
Men jag stör mig på att det bor miljarder bananflugor/knott här, och dom förföljer en så fort man håller i en matbit! HUR UTROTAR MAN DOM?!


Nej nu ska jag fixa mig lite innan pappa kommer, och bajsa hunden ;)

Flytt!

Hejhej bloggaah!
Nu är det såhär va, att jag har flyttat. Inte så ovanligt för min del men jag har faktiskt fått eget nu. En egen lägenhet nära skog så jag kan gå med kira på mysiga och lugna promenader och nära hennes barndomsvän Jill :) Dom leker ju så fint så!

Det är så skönt att ha eget! Bara bott här i ett par dagar och har inte ens en stol här men trivs redan! Usch så bra det här kommer bli för mig o kira! Både hon och jag behöver ett riktigt hem där vi kan fly till och bara vara oss! Och inte flytta runt hela tiden, men nu är vi fast! :D

Och nu har jag en liten filur efter mig som heter Erica! Som tjatar på mig om att uppdatera och skriva här, så jag får väl göra som hon vill då ;) bara för att jag är så jääävla snäll!

Älskar henne iaf faktiskt... ;) ♥

RSS 2.0