Det är så mycket som är jobbigt, att vänta är också jobbigt.

Jag är så trött så jag mår illa...
Väntar på att R ska komma hem så jag kan kila över dit med Kira å hoppas på lite sömn!


Vissa dagar är det så bra, men snabbt blir det skit. Men jag tänker inte falla, den här gången ska jag stå kvar och vara ännu starkare!



Alltid lika jobbigt att säga hej då!

Nu har min fina älskade vän åkt hem... Saknar galningen redan. Vi får hitta på något snart igen Erica!

Trots att vi kom i säng när vi egentligen inte var så trötta somnade vi och gick upp redan vid 8. Men jag tror att Erica var lite tidigare än mig ;)
Men Kira fick en liten promenad iaf när vi gick till bussen, och det är ju en bit!
Får se vad som händer idag, ska försöka åka till min finfina vän Leexiie som fyller 16 år idag! Grattis!♥






I will never loose you.

Blir galen på det här, alltid blir det svackor. Men jag vill inte förlora dig så jag får bita ihop.


Nu ska Erica och jag försöka bli lite trött sen ska vi sova så jag kommer upp imorgon och åka till Leexiie för hon fyller år imorgon! :) Ska verkligen försöka åka dit!






I'm soooo bad!

Vad duktig jag är!!! Jag gick till skolan idag :D Och jag har jobbat på som jag ska, till och med bättre än vanligt ;) känner mig duktig!
Efter skolan så gick jag och mötte Erica så gick vi hem till henne. Nu har hon packat så snart är det dags att röra sig mot mitt krypin!
Känner att mitt måeende lutar åt bättre tider, känns skönt. Sen ska jag försöka hålla mig på det spåret jag gör och inte försöka ta kontroll å stänga inn allt. Även fast det var omedvetet så måste jag verkligen känna efter och göra rätt för mig. Jag måste tänka lite mer på mig nu faktiskt!
Det får räcka så här just nu, sååå CIAO!

Nu ramlade solen ner.

Läggdags tror jag? Jag är hur trött som helst och måste upp till skolan imorgon så måste hoppa i  säng! Nu på kvällen har jag hunnit med att hämta småsaker hos syrran och låtit mamma handla massa gott till en hel helg ff, men Erica kommer hit så vi ska väl umgås lite smått med R o J.
Nog om det, gonatt :)





Några "år" senare syns jag här igen!

Nu ska vi se vad jag har hunnit med då... Mycket med andra ord! Jag har flyttat till min "syster" Ronja, jag har hunnit vara sjuk i 2 månader, fixat dreads och mycket mycket mer! Men jag tycker att jag ska fokusera på nuet. Just nu är jag hos mamma med min Kira. Har varit här nästan en vecka nu. Och eftersom det här är en blogg för mig så kommer jag vara väldigt öppen med hur jag känner osv. Men för andras skull som skulle kika in så håller jag namn för mig själv, vissa iaf :)
Slänger in några bilder på en gång!







Och sen på mig för några dagar sen, tyckte bilderna blev ganska bra för å va tagnan och redigerade av mig :)







Så, liten uppdatering för stunden iaf :) ♥


RSS 2.0