Igår...

Så var det en underbar kväll vid vattnet. Grillade med pappa, kenneth och kia. Kira låg bredvid och frestades av den goda maten.
Mellan båthuset till vänster och lilla stugan till höger och uppe bland träden så bor jag :)





Hungrig hund? ;)






Så nu ska jag fixa sen åka mot norrtälje. Få se hur det går på en lördag när min mobil inte funkar och jag behöver smsbiljett... Aja, det löser sig nog... Puss!




Så jävla besviken...

Ska man inte ens få gå på sin egna brors bröllop? Det händer bara en sån grej en gång i livet liksom... Och det är förfan min egna bror! Har ni så bråttom och gifta er för att ni är så rädda att förlora varandra? Och när ni inte ens har råd att bjuda syskonen också så kunde ni iaf väntat lite så ni hade råd. Så när jag gifter mig ska alltså inte ni få komma? Jag kunde ha gått dit, fått se er, vara närvarande en stund sen stuckit. Jag behöver inte stanna på någon fika som skulle kostat 5 kr om inte mindre bara för mig, och det blir ju så jävla dyrt också, eller? Näej fyfan vad lågt av er. Ska jag ens behöva säga grattis till er? Glöm. Det tänker jag vänta med så länge jag känner för.

Kira fick bada lite!

Jag har vart duktig och städat mitt rum idag, det behövdes! Slängt massa kläder till tvätt också :)
Och jag har gråtit minst 2 liter idag, för jag tog ur mina linser... Det gjorde så jävla ont så det kändes som om det var en del av mitt öga jag plockade ut... Aj :O
Och det går framåt nu för mig, eller ska man säga uppåt? ;) För jag går uppåt i vikt nu :) mår mycket bättre! GO YOYO!
Och inte har ni ställt några frågor! Sätter väl lösen på den inom några dagar då.
Så det här kanske blir dom sista bilderna ni ser, och vilken tur att det blev på min fina hud vavava? Som förövrigt måste åka till veterinären i morgon.
Å massa bilder på pappas finfina hoj! Det blir Custom Bike Show på lördag och gå runt å ta massa kort på fina hojar!  Kom dit! :D
Tjaråååå♥

RSS 2.0